Monday, July 19, 2010

Home » , , » Blog Review : Bloger Ardinihumaira

Blog Review : Bloger Ardinihumaira


salam

wah lame tak buat review blog...
jadi makanye arini nak review Blog Ardinihumaira pulak..
dulu cik dini pakai blogspot sekarang dah maju ke depan..
pakai domain sendiri tue..Ardinihuimaira.com
feh...mmg tabik spring bling-bling..
http://www.ardinihumaira.com/

ops cik dni kite rakan skandal dgn Bloger Redbloodsnow aka Zie Madini hehehe..*dni jgn marah iye gurau2 sak ..peace no war !
beliau pun rajen updated blog sehari adelah 2,3 entry...
so ape lagi silelah terjah blog ardinihumaira hari2 ok sbb beliau mmg bloger yg rajen terjah turn back dan beri komen..kite suke cara beliau...ehem3..^-^

ok sekian......

ps:- tak sabar nak ke sana..hehehe..

13 people love me:

ardinihumaira said...

wah3... puji2 ni kembang semangkuk hidung dni yang banyak ingus.. sreeeettttt.... sapu ingus ni. hehehe...


thanks, kf! terharu ni... hehe... dni memang kekasih gelap zie.. kalau sesape nak jadi kekasih gelap zie sila pakai no digi yek... miahahaha...



p/s: kf pun rajen update blog... pastu rajen komen2... blog kf pun best... ramai2 follow blog kf tau! kf sangat freidly.. dni tak tipuuuuu :D

¶A.K.I¶ said...

kf je yg jarang hapdet~~
hehehe..
aki pon sme~ hehehe

Hazzy Ishak said...

hi kf

Redbloodsnow said...

YEAHH BLOG MY LESBO. SHE'S THE MOST FRIENDLY BLOGGER I EVER MET :)

Anne Boleyn said...

yeah beliau seorang blogger yang rajin!! :)

p/s : hari ni ada banyak slot baru keluar kat HLN. Ada resipi, petua, one in love, gosip sopan and macam2 lagi. jemput baca yerr :)

bspotgurl said...

salah seorang blogger yg sangat rajin..
all the best for her

Uruchimaru @ kf said...

@ardinihumaira
:wah pjg betul komen hang dini.well tq ok!

Uruchimaru @ kf said...

@¶A.K.I¶
: eh bkn jrg dah tapi aritu cuti ..

Uruchimaru @ kf said...

@Hazzy Ishak
:hye hazzy !

Uruchimaru @ kf said...

@Redbloodsnow
: hehehe i know det,like u zie !

Uruchimaru @ kf said...

@Anne Boleyn
: hehehe pasni turn awk pulak hana..tq for all

Uruchimaru @ kf said...

@bspotgurl
: awk pun rajen gak buat cerpen kan!

Sya Isya said...

wow! rajinnya buat review. mantaplah! Sya tahu ardinihumaira kaya dengan BE..hehe..

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.