Wednesday, June 23, 2010

Home » , , » Blog Review : Bloger dotblogspotdotkom

Blog Review : Bloger dotblogspotdotkom


Salam

hari ni giliran bloger paci dot pulak kita buat segmen review blog.

tagline blog ini yg penuh keinsafan sangat mengujakan..

aku...insan yang berdosa

ape yg menarik tentang blog paci dot ini ialah catatan yg ringkas,padat dan penuh isi yg tersurat dan tersirat,tak lupe jga unsur-unsur humor diselitkan,kadang-kadang hati rawan bisa cair dgn usikan kata-kata sinis tapi penuh hikmah...begitulah hendaknye ^-^

oh paci kamoo memang hebatlah mengarang idea utk blogmu..cume kemusykilan bersarang dihati kita,benarkah paci seorg mat dekpes?

oklah sekian terima kasih ..

ps:-mahu view blog lain pula

12 people love me:

piKOk said...

ahaha..
mereview blog pulaks..ehehe

ardinihumaira said...

wahhhh nak tengok blog dia skang ;)

*ayu the sun* said...

fuyyo..wat blog review lak skrng

dotblogspotdotkom said...

alahaii tuan uruchimaru.... apa la sgt blog pakcik tu..... TQ tuan

Jo Qusary said...

Aik... apsal template blog dia sama cam blog aku... curi ka??!!

Dee said...

satu kemajuanlah kf..review blog..itu pakcikdot dee selalu gak jenguk..best2..

Stilla said...

nak gi jengok blog tu sekarang lah..hehhe..=)

siti murni ishak said...

ya lah..dah buat blog review..;) senang2 nanti kite g jenguk blog tu..

soffya cik bulan said...

kf, sy suka template awak...simple sweet

ye, kita terjah blog dia...jom

Uruchimaru @ kf said...

piKOk berkata...:idea baru dtg dah..

ardinihumaira berkata...:iye sile limpas blog paci dot itu..

*ayu the sun* berkata...:begitulah nampaknye..hee

dotblogspotdotkom berkata...:hee skdr mempromosi aje paci!
uiks jgn pggil kita tuan ea..!

Uruchimaru @ kf said...

Jo Qusary berkata...:xperlah kebetulan aje tue..

Dee berkata...:iye die sllu ke blog kak dee jga kan..

Stilla berkata...:sile limpas stilla..

siti murni ishak berkata...:hee iye jgn lupe view ea..

Uruchimaru @ kf said...

soffya cik bulan berkata...:oh terima kasih byk!

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.