Saturday, May 14, 2011

Home » » Itulah Arti Hidup...

Itulah Arti Hidup...


menaip secara tak sengaje kerna idea dtg seketika sedang melayan 'freecell' games #16150 *siap kode lagi*..sambil mendgr alunan music piano........

--------------
banyak org selalu mengomel dlm diri,knp hidup selalu kejam dgn mereka..alasan begitu kerap terjadi pabile sesuatu impian atau keinginan tidak tercapai...tatapi tanpe disedari adakah kite akan berase bahagia kalau setiap impian itu tercapai dgn mudahnye?..tentu sekali tidak,jadi intipatinye setiap hal yg terjadi adelah bersandar pd ape yg kite usahakan,mmg benar kite akan mendapat hasilnye setiap yg kite lakukan tatapi tanamkan diri,rezeki yg ade didepan mata bukan semata-mata rezeki tatapi itulaha ujian mahupun dugaan buat kite samaada mensyukuri atau sebaliknye...

-----------
sekian,ilmu yg baek wajar sekali dihebahkan walaupun sekelumit..moge baek2 sume (*_*)
14 Mei 2011 / 10 Jamadilakhir 1432
-uchi kay-f ahmad-

7 people love me:

toyolkiut said...

klau d fikir mmg kadang2 rasa tkilan..
tp klau di rungut pun x ke mana jg, kan?

Ain Zulaikha said...

huhu sayu je entry ni.. ke sebab bunyi piano ni? kita manusia kan kena bersyukur even air hanya setitik di dalam gelas.

Uchi kay-f @hmad said...

tk:terkilan tu normal,tak mengape hrp dpt dibiasakan supya lebih istiqamah iyer ;)

ain:lebih kurg begitulah...sayu kerna alunan piano tu memain peranan,iyer molek benar ulasan awk tu..terima kasih ;)

daylachan said...

yup...usaha doa tawakal...barulah kejayaan lebih bermakna...
kf pliz like pages dayla ni http://www.facebook.com/pages/LilLadiesCraftS/203847139635487
hehehe tenkiu!

Ain Zulaikha said...

hahahhaha blogwalking kat sini hehehhee

Ardini Humaira said...

:) semoga kita semua tabah menghadapi tiap cabaran dan dugaan hidup

Uchi kay-f @hmad said...

dayla:iyer baek!

ain:hi3..sukenye die

dini:iye..amin!

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.