Tuesday, May 10, 2011

Home » , » Marah penawarnye Sabar...

Marah penawarnye Sabar...

credit to Leesha aka jiwang.org

marah itu mudah,sabar itu indah........

itu tajuk yg saya petik dari majalah 'solusi' keluaran terbaru bulan mei ini...dah 10 hari melangkah ke bln ini,baru termampu nk di selak,itupun melalui dunia maya,maknenye tak beli tue? adoi...*senyum kecil* ade yg sudi beri percume,kite ambillah berkat...

nak dishare saham ilmu pada awok sume, nnti awok kabor pd yg lain2 iyer *tiru gaya usop* ..bolehlah upload isu terbaru solusi disini  [sabar itu indah]

sekian dulu..Daa moge ceria selalu dan baek2 saje (*_*)
10 Mei 2011 / 6 Jamadilakhir 1432 
-uchi kay-f ahmad-

13 people love me:

Faza Aloha said...

pakcik!!! :P

Redbloodsnow said...

tol tu bro. mmg itulah penawar sabar :) setuju!

toyolkiut said...

sabar, senyum..

violet said...

owh, edisi ni sy da beli bulan lepas

Raplah Pitstop!!! said...

yiruma- wait there.

tu nama music kt blog saya :)

Ardini Humaira said...

banyak hikmahnya kan jika bersabar :)


p/s:mana da tuk kaum hawa je wahai kf... dah tertulis di entry tu untuk semua... kecuali baby je sebab baby tak leh nelan hehe... minyak kelapa dara untuk kesihatan dan kecantikan sejak turun temurun lagi ^___^

toyolkiut said...

alahai..
tuan blog merajuk ye..
TK br bc lewat mlm td apa yg d tulis kt shoutbox tu..
marah itu mudah. sabar itu indah kn? kan? kan?

Solehah said...

ya la kan. kalau mampu bersabar tu indah sungguh.

Uchi kay-f @hmad said...

faza:mak cik!!! ;)

zie:iyer tq zie..

TK:marah,masam...

violet:uik alwnye..

tiqah:iyer terima kasih iyer

dini:haah dini,itulah urg kat sini tak reti2 nk sabar adoi..siap kena perli lagi tue..oh wah mmg dara ekk..hi3

TK:amboi..perlilah tue,..iyelah3..hi3

aleen aiden said...

pernah dgr ustaz fadzilah kamsah ckp,lebih dari 4minit tu bukan marah dah,itu da terhasut dgn hasutan syaitan.lebih lurg mcm tu la bunyiknye.heh~

Heidi Shafiq said...

first time dgr majalah ni..

Raplah Pitstop!!! said...

welcome. eh eh sama lah lagu kt blog awak ngn blog saya. hee ;)

btw, kenapa awak tak letak shoutbox?

Uchi kay-f @hmad said...

solehah:hrp2 mcm tulah kak!

aleen:oh 4 minit iyer...

syafiq:eh name mcm adik sayalah..

tiqah:hi3..same ekk!

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.