Saturday, January 28, 2012

Home » , » 28 Januari 2012

28 Januari 2012

mari membace dialog lagi..hihihi..

joe: emm aku malaslah..aku dah takder mood nk diskas psl ni..
sid: bro relax bro..dia cume nk 5 ratus ribu je..yg lebey tu kite puyer..
joe: 5 ratus ribu jeeee..ape-ape hal nanti kite yg kena taw..dia cume duduk goyang kaki je..hello ko ckp ni ade plan tak?

sid: bro..klu xder plan..aku taklah eksitet mcm ni..
joe: so ape plan ko..
sid: kite gune org dalam..

*kdg2 nk berjaya kite harus byk figure out utk plan kan...

best regards,man of south land.

11 people love me:

Hanie Dew said...

bak kata Yousuf, masih ada plan B.

marina anakcikbob said...

hai.
aku suka tarikh ni.
okbai.

niesa said...

usaha tangga kejaayaan

Reena said...

plan baik punya. Hehe

Faza said...

haha x abes ngan org dlm..

tweet : fazaAloha

Ardini Humaira said...

plan kena terbaik kan kan :D

p/s: kf.. dni baru amik mood bloging. haha.. bw pun merangkak2

My Life's Journey said...

Mat pagi uchi .. gah buat pe tu .. rasa mcm lama la tak singgah cni ..


hah datang layan lagu la kejap hihi :). sedap jugak lagu ni ..mcm lagu lama je uchi ..suara mcm ukays .. betul ke uchi?

best2 :)

dotblogspotdotkom said...

lagi banyak yg nak dipancing.... lagi besar la umpan nye...... biasa le... bila dah jadi hamba duit nih....

anamizu kaito said...

kalo nak ngorat, gune org dalam bleh dpt tak??? =P









luv,
cik ana

Uchi kay-f @hmad said...

tq uols...now i terkena mls masoot..!!

Redbloodsnow said...

guna org dlm adalah teknik kotor...hehehe. bagi zie la :P

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.