Thursday, February 21, 2013

Home » » improvise

improvise

di studio

sharnaz: ni pakai baju mcm ni tuk idea berkembang lah iyee..

amir: eh budak yg patut pakai custom ni dia tak dtg shoot...tu saya ganti ni,company advertising kecik2 mcm saya ni kena pandailah improvise...

sharnaz: emm..dgn si diane dulu tak pandai nk improvise plak..

amir: eh dgn client senang tahu tak,kite tahu ape yg diorg nak...dgn perempuan ni susah,kdg2 diorg sendiri pun tak tahu ape yg diorg nak...

sharnaz: emm...klu tak tahu..tanye !!!

continue...


3 people love me:

My Life's Journey said...

Mat petang uchi ...nie skrip movie ke uchi?mcm best je uchi

xila dot said...

pekebena nihhh??? kwn dgn retis?? fuyoooo

brat2104 said...

Dah tgk dah cite ni!!!! comel!!

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.