Sunday, February 10, 2013

Home » » Surat

Surat

di sebuah cafe...

amir: mane kenal mamat tue?

sharnaz: huh..?

amir: ex awk tue....kenal kat mane?

sharnaz: sama kolej..

amir: hah satu kolej!!! abis tue sibuk berutus-utus surat...ceh,mengade...

sharnaz: eh biarlah nak romantik...salah ke?

amir: emm taklah salah, org tanye aje...jgnlah emo...

sharnaz: awk tu plak knp sibuk tulis surat 

amir: itu dulu masa  dia (gf)study kat oversea dulu...dia (gf)aje yg rajin,saya tak pernah balas pun..ah malaslah ,dah skype email apa sume bagai nk berutus-utus surat banyak lagi keje lain boleh di buat..

sharnaz: eh surat laenlah...ade sentuhan peribadi..

amir: ceh...ni mesti stok bubuh bedak,kelopak bunga pastu perfume kan?

sharnaz: mana ade..

amir : iya ada...

continue...
pls here is you free

5 people love me:

nur izzati nadiah said...

bilaka sambungan nya itu .. ? ^ ^

lama sd xmen utus2 surt ny, kehkehek

kLiPKeRt@sPiNk said...

Hi...lame x singgah sini...
Cepat cepat sambung

Zaza =) said...

oitttt...hahahaha

soklan dlu...tringin nak tgk tuan blog ni..hehe

My Life's Journey said...

Mat pg uchi..lma tk singgah cni..uchi chat?

Wahhh ni dh leh bt skrip drama ni uchi .. bersambung plak huhu

My Life's Journey said...

Mat pg uchi..lma tk singgah cni..uchi chat?

Wahhh ni dh leh bt skrip drama ni uchi .. bersambung plak huhu

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.