Wednesday, September 07, 2011

Home » , » Gambar Terjah Bloger Pilihan : Jue & Hanie

Gambar Terjah Bloger Pilihan : Jue & Hanie


ini segmen baru dlm blog saye...
mangse pertama adalah seperti di atas......
mereka sgt unik sbb berkolaborasi dlm satu blog..
dan bertambah lebih unik adalah mereka sgt rajen dtg blog saye even sibuk dgn keje..
okeh itu je..amacam terer tak ?..hihihi

ps:-saper lagi maw kena terjah? oh oh ho molla.....*-^

23 people love me:

Jue said...

Weeeeee~makasih sbb featured kami bdua =) **Tharu**

anyway td pas keja jue sempat call hanie bincang psl cdgn uchi nak invite hanie dlm blog uchi jd one of the blogger. Pd pdgn jue, idea tu mnarik dan jue ada proposal nak cadangkan

**Tetibe ayat skema hahaha**

eVa said...

comel jugak blog dia org bdua ek.. very sweet blog! sejok jer masok blog diaorg.. kaler pink lembut.. i like!

Uchi kay-f @hmad said...

Jue:hihihi saye suke sbb kamu aprecet!

oic,fyi saya nk invite 2-2....amcm boleh? *senyum sambil cekak pinggang yg kudut*

Uchi kay-f @hmad said...

eva:emm iye2,btw c jue tu org sarawak n hanie urg sabah..

Jue said...

Kitaorg mmg slalu bbincang, sembang etc psl smua blogger yg dtg blog kitaorg =)jue mmg bz giler, hanie je tau btapa bz nya jue =) jd sms lmbt, call cpat hihi

Nanti jue google psl blog tu ya..nak update entry jap =)

Uchi kay-f @hmad said...

Jue:oh really?so far so good..!!

**ape2 idea/bangkang text here ..

Jue said...

beb, bole bg link blog tu? dah google, jumpa tp link tu blog xde

Uchi kay-f @hmad said...

Jue:okeh beb dah bagi.....

Azuan said...

WAH Giler smart blog ni sekrang...

ILA HonEyBuNNy said...

ehem3...jue & hanie sgt sama2 cantik...;-)

Uchi kay-f @hmad said...

azuan:eh iyeke terima kasih pd yg design ni emm cik liz kite

HB:eh taklah comel ..molla!

Jue said...

Oraite. Dah jumpa ^^

Ada T&C utk sblm Jue ngan Hanie fully agree

1st; Risau x dpt bg komitmen spenuhnya, Jue ngan Hanie req utk post entry 1x sebulan and it could be jue or hanie, sesapa antara kitaorg yg free time tu =)

2nd; uchi tolong tetapkan konsepkan yg uchi nak kitaorg ketengahkan. Cth; post mutiara kata ke, pixas sj ke

3rd; kitaorg xnak kuasa admin, ckup as writer saja =)

Tu hasil pbincangan jue ngan hanie ptg td =)

Uchi kay-f @hmad said...

Jue:okeh!nnti dikasitaw..gunite!

RinsyaRyc said...

Hihihi.. tk mau kena terjah. takut.. ^^

hanjila said...

betul ckp azuan di atas, blog en. kf skrg sgt best...^-^d

Hanie_Dew said...

hoh! macam tak pecaya je gambo aku ada kat blog orang lain. adess..malu nye.

Uchi! kamsahamida featured kami berdua.

oh ya nanti pa pe inform la psal cadangan dan proposal invite kitorang jadi writer tu. kitorg okey jak bah.

dotblogspotdotkom said...

ooo..... ada segmen baru yee... hhuhuhu

Redbloodsnow said...

wahhhh lawaaaa....KF yg terpikat plak tgk ek. HEHE :P

Uchi kay-f @hmad said...

rin:bhahaha..jaga2 taw!

hanjila:oh ho..terharulah hanjila..tqvm for my bff cik liz!

hanie:eh percayelah itu mmg pic awk ler beb,eh jan malu okeh,comel ape..

hanie,teda hallah..okeh follow up !!

pacidot:haah,okeh kan paci!

zie:molla! bhahahaha..

Hanie_Dew said...

malu la tgk muke ku yang bulat macam keh pau. adussss

Uchi kay-f @hmad said...

hanie:ala takyah malu..saya suke gambar tu! hihihi opss!

Hanie_Dew said...

ish..len kali letak kecik kecik da la. ni besar gedabak. aku ngan jue ni pemalu orangnya.

Uchi kay-f @hmad said...

hanie:ni dikire saiz kecik taw,klu boleh nk post mcm wallpaper sek bek tak boleh!eh pemalu ke..xper klu mcm tu bole snap dgn pokok daun semalu lame2 tak pemalu taw!

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.