Wednesday, January 18, 2012

Home » , » 18 Januari 2012

18 Januari 2012

skip dari dialog lagi..kakak alliya dgn iskandar...

kakak: is..aritukan kawan akak cakap kat singapore diorang ade buat rawatan mata taw,ape kata kite apply , is nak tak?..

iskandar: (sdg membuat.teh )..akak nak teh?

kakak: is ni.. akak seyes ni taw..emm,sampai bile is nak mem muzik kat tepi jalan.
iskandar: ala akak ni janganlah seyes sgt..

kakak: akak tak kira is nak ke tak nak..akak nk isi borang ni (sambil pegang borang) pastu hantar..
iskandar: akak kite bukan ade duit..air teh adelah..

kakak: is..tak sume perkara perlukan duit taw...

*setiap perkara pasti ade solusinye..

best regards,man of south land.


15 people love me:

Lifesaver Hamzah said...

ya!setiap perkara ada solusinya...Allah dah plan cantik semuanya!

anamizu kaito said...

agreed!

setiap benda ada jalannya..


"ada jalannyaaaaaa..." <--lagu maher zain =P




ehem...kau seru akulah pelangi cintamu...lalalala~ kehkehkeh




luv,
cik ana

kLiPKeRt@sPiNk said...

tetibe TERlayan plak lagu kimia nie..

kf jiwang! hehehee =P

Hanie Dew said...

bukan semua perkara perlukan duit??
memang. tapi most of everything needs money.

dah buat dah site feed tu. tak tau betul ke tak. =p

vidadarisakura said...

setem ;)

Ardini Humaira said...

betul3...
kena berusaha :)

Reena said...

Duit bukan penyelesaiannya segala-galanya. Ada usaha, adalah kejayaan. Allah tu maha adil :)

Cik Rose Cute said...

betul2 kata upin-ipin hihihi

eVa said...

huhuhu.. betul semua da solusi.. coba jer jgn tak.. kalau pasal duit, skrg suma nak duit.. haiyaaa

syabab said...

yup setiap perkara ade jalannya yg penting cmne kita nk usaha cr solusinya...bt lagu yg uchi letak kt sini sedap2 r..hik3.. ni lak spe yg nyanyi?hehe

Hanie Dew said...

tak paham sudah.

tak tau la celah mana nak betulkan tu. nantila.

محمد رازيق said...

setuju. solusi yang perlu dicari.. salam kenal, jmput singgah blog. jmput bc BURUNG BIRU SI PEMALU

namasayatihah said...

usaha itu tangga kejayaan. Dimana ada kemahuan di situ ada jalannya..;)

My Life's Journey said...

betul tu .. setiap perkaar mesti ada jalannya ..yang penting kita tabah hihi


hihi semalam buat entri untuk uchi ..tapi umi tak sempat nak pi tau ..sebab en.abah dah sampai umah hihi ..

Jue said...

mcm cerita setem je ni? aku seyes touching time adegan neh

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.