Thursday, November 22, 2012

Home » , , » Aku Dia Dan Tong Sampah

Aku Dia Dan Tong Sampah

telemovie is so sweet ♥ ...
the main character "sharnaaz" appearance looks very cute..
like siti saleha and beto kusyairy...

".ahh ni mlm2 lepak tepi tong sampah plan strategi lah ni ..nk takcle boifren baru yee" ..

"malas? malas ke takut.takut salah ..takut org lain maen2kan pendpt awk tu? eh biarlah diorg nk cakap apepun..bukan betul pun...wright brothers dulu pun masa mula2 nk buat kapal terbang pertama diorg pun orang laen sume kutuk dan maen2 idea diorang,kalau asyik nk takut aje sampai bila, idea nak berkembang.......".hehe






 *i've already see this movie again and again...

 

13 people love me:

My Life's Journey said...

waaa mcm best je ni uchi .. rasa nak tengok jugak la (^_^)

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

ok gak sesekali layan muvie yg aku paham bahasa dia nih... huhuhuuhh...

selalu layan muvie yg tak berapa nak faham ...huhuhuh

Uchi kay-f @hmad said...

@My Life's Journey sis umi tgklah sure mesti nk tgk lagi dan lagi...

Uchi kay-f @hmad said...

@d0tbl0gsp0td0tk0mpaci , telemovie sgt ohsem......

oshinz said...

beto selumber je.

namasayatihah said...

jiwangss...;)

Arina Shamsul said...

Nanti free mama nak layan cite ni..cambes je..hehehe

Niswatus Solikah Samik said...

suka tengok beto dalam cerita ni! :)

Uchi kay-f @hmad said...

@oshinz haah..best beto

Uchi kay-f @hmad said...

@namasayatihah citer ni best lah

Uchi kay-f @hmad said...

@Niswatus Solikah Samik saya suke saleha dgn beto...

Uchi kay-f @hmad said...

@Arina Shamsuljan lupe tgk..

brat2104 said...

tak tau pun cite ni? bila dia tayang...

Assalamualaikum.. pekabo tuan tanah?

 

Copyright © 2014 Hak Milik Eksklusif Uchi Kay-f Ahmad.